Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adı Galatasaray'la anılan Rajkovic'e iki yeni talip

/ Kaynak: AA
Adı Galatasaray'la anılan Rajkovic'e iki yeni talip

SPOR Haberleri  / AA

Sırp ekibi Kızılyıldız'ın genç kalecisi Predrag Rajkovic'e İngiltere ve Almanya'dan iki kulübün talip olduğu öne sürüldü.

Adı Galatasaray'la anılan kalecinin menajeri Zoran Stojadinovic, Sırbistan medyasına yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'dan iki kulübün daha Rajkovic'e talip olduğunu söyledi.
Galatasaray ile Kızılyıldız arasındaki görüşmeden haberdar olduğunu ancak detaylar konusunda bilgisi bulunmadığını aktaran Stojadinovic, "Ben sadece oyuncumun çıkarlarını koruyorum. Henüz kendisine ulaşan somut bir teklif yok" dedi.
Gelecek hafta içinde iki Avrupa kulübünün daha Sırp file bekçisi Rajkovic için Kızılyıldız'ın kapısını çalacağını aktaran Stojadinovic, "Kızılyıldızlı yöneticilere iki teklif sunacağım. Tekliflerden biri Almanya, diğeri İngiltere'den. Bu süre içinde Galatasaray ile anlaşılırsa, bu iki takımın elleri boş kalacak" diye konuştu.
Bu arada Sırbistan medyası, Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki Rajkovic'i 3 milyon avro karşılığında Galatasaray'a vermeye hazır olduğunu da iddia etti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...