HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Nani'nin fişi duruyor mu!

Kaynak:
Nani'nin fişi duruyor mu!

SPOR Haberleri  / 

Kötü futbolunu Atromitos karşısında da sürdüren yıldız oyuncu, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti: Luis Nani, Fenerbahçe'ye yatmaya mı gelmiş.

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği oyuncular arasında yer alan Luis Nani, Atromitos karşılaşmasında da kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. Teknik direktör Pareira'nın ilk 11'de sahaya sürdüğü oyuncu, oyunda kaldığı süre içinde 23 ve 63. dakikalarda varlığını hissettirebildi. 23. dakikada vuruşu üsten auta giden Portekizli, 63'te topu ağlara gönderdi ama bu vuruşu da ofsayt gerekçesiyle gol olarak geçerli sayılmadı. Kötü futboluna karşılık Fenerbahçe kulübesi, Nani'yi ancak 87'de oyundan alırken bu durum sarı-lacivertli taraftarların sert eleştirilerine neden oldu. Taraftarlar, sosyal paylaşım sitelerinden hem Nani'ye hem de Filipe Almeida ve Luis Miguel'den oluşan kenar yönetimine tepki gösterdi. İşte o mesajlardan bazıları:


KONU MANKENİ GİBİ


gt;Nani' nin fişini çöpe attınız mı? @_velikose nbsp;
gt; Nani'nin sözleşmesinde oyundan çıkamaz diye madde mi var? @ssinankoca nbsp;
gt; Topuz'dan tek farkı ten rengi şu an! Topuz da topu alınca kaptırıyor Nani de... @batuuyasar nbsp;
gt; Nani'yi konu mankeni olsun diye aldık zaten... @Mlkeince nbsp;
gt; Nani sağ olsun Emenike'yi aratmıyor.. Kafayı yedirdi resmen bize! @mustafabdullah nbsp;
gt; Nani, Fenerbahçe'ye yatmaya gelmiş. @KnecLulye

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...