Beşiktaş'tan sert tepki

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'tan sert tepki

SPOR Haberleri  / İHA

Albayrak, Trabzonspor ile oynadıkları mücadeleyi yöneten hakem Ali Palabıyık'a ilişkin yaptığı açıklamada, " Hakemlerin olma sebebi adalet dağıtmak" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 2-1'lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak, "2. hafta evimizde oynadığımız ilk maçta 2-1 mağlup olduk, çok üzüntülüyüz. Çünkü geçen hafta Mersin'e karşı çok iyi başladık. İyi futbol, bol gollü bir maç oldu. Onun akabinde de bütün camia ve taraftarımız bu maça geldiler. Futbolun içinde bu var. Eşit bir mücadele oldu. Sezon başı ve yolumuz daha uzun. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Buradan çıkıp önümüze bakacağız" dedi.


"BU LİGİN SONU HİÇ İYİ GELMEZ"
Maçın hakemi Ali Palabıyık'a yönelik tepkiler olduğunun hatırlatılması üzerine Albayrak, "Bunları biz düzeltemeyiz. Bunları düzeltecek olan merciler var. Biz sadece takım kurmak ve takımımızın daha iyi performans sağlamasını sağlamakla mükellefiz. Hakemlerin performansını iyi yapacak olan mekanizma bizler değiliz. Kamuoyunun gözünün önünde oldu. Hakemlerin olma sebebi adalet dağıtmak. Gördüğüne eşit adaletini dağıtacak. Daha ilk başta böyle bir şeye başlarsak bu ligin sonu hiç iyi gelmez. Türkiye'de kişiler şunu yapmalı; Özür dilemekte bir erdemdir. İnsanlar hata yapınca özür dilemesini bilmeli. Camialar büyük ve hedefler çok yukarıda. Büyük yatırımlar yapılıyor. Beklentiler çok yukarıda. Hakemleri konuşmamalıyız. Önde futbol ve futbolun güzellikleri olmalı" diye konuştu.


"UZUN BİR MARATON"
Mücadelede kırmızı kart gören Quaresma'nın performansını da değerlendiren Metin Albayrak, "Bu futbolun içinde var. Bir kişinin üzerine bağlamamak lazım. Yenilirsen takım olarak yenilirsin yenersen de takım halinde yenersin. Bugün kazanmak için çıktık ve pozisyon bulduk. Kaçırdığımız çok pozisyon vardı. Mağlup olduk ve çok üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Buraya kadar geldiler ve destek verdiler. Moraller hiç bozulmasın. Bu takım, bu teknik heyet ve futbolcular bunun altından kalkabilecek güçte. Büyük bir camiayız. Bizim yanımızda olmaya devam etsinler. Bu uzun bir maraton" dedi.


"LUKAS ALTERNATİFLERDEN BİR TANESİ"
Transferde adı geçen Lucas Leiva için girişimlerin sorulması üzerine Albayrak, şunları söyledi:
"Bitmeden bir şey söylemek söz konusu değil. O bölgede bizim beklemediğimiz sakatlıktan dolayı hasıl olan ihtiyaç var. Lukas da onlardan bir tanesi. Sadece o değil. Lukas birkaç tane alternatiften bir tanesi. İnşallah önümüzdeki hafta transferde yeni gelişmeler transferde söz konusu olacak" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...