HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diego Ribas maç sonu isyan etti

Kaynak:
Diego Ribas maç sonu isyan etti

SPOR Haberleri  / 

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Diego Ribas'ın sözleri;


''Sahaya kazanmak için çıktık. Daha işin başındayız. Böyle sahalarda parlak oyun ortaya koymak imkansız. Bütün maç boyunca böyle bir sahada ayakta durabilmek için savaşmak zorundaydık. Hala geliştirmemiz gereken noktalar var tabii ki. Sahada bazı hatalar yaptık. Bunu açık bir şekilde söylemek lazım. Herkesin kendisini iyi inceleyerek, yaptığı hataları görmesi lazım. Burada önemli olan takımın başarısı. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım, maksimumumu sahaya yansıtmaya çalıştım. Buradan mutlu ayrılmıyorum. Ben ilk defa çizgiye yakın oynamıyorum. Önemli olan nerede oynadığınız değil, saha içinde kendinizi nerede rahat hissettiğinizdir. Ben kendimi rahat hissediyorum.''

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...