Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuncay Şanlı: 'Milli takımda görev almayı düşünüyorum'

/ Kaynak: DHA
Tuncay Şanlı: 'Milli takımda görev almayı düşünüyorum'

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Tuncay Şanlı, futbolu bıraktıktan sonra milli takımın teknik kadrosunda görev almak istediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı ile Trabzonspor'un eski oyuncusu Didier Zokora'nın forma giydiği Hindistan Süper Lig ekiplerinden Pune City, Belek turizm merkezindeki Gloria Sport Arena'da kampa girdi. Teknik direktörlüğünü İngilizlerin ünlü futbolcusu David Platt'in yaptığı Pune City'nin ilk etap kampında DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) özel açıklamalar yapan Tuncay Şanlı, geçen yıl Katar'da Bülent Uygun ile birlikte çalıştığını belirtirken şöyle dedi:
"Değişikliği seven bir kişiyim. Farklı bir teklif geldi. Kısa süreli bir lig. Teklif geldi, kabul ettim. Henüz Hindistan'a gitmedim. Şansımdan kamp Antalya'da yapılıyor. 9 Eylül'den sonra Hindistan'a gideceğiz. Bu lige çok yıldızlar geldi. Farklı bir lig, heyecanlı olacağını düşünüyorum. Şu an her şey güzel gidiyor."


'GÖNLÜM FENERBAHÇE'DEN YANA'
Türkiye'deki yıldız transferleri ve yabancı kuralına ilişkin konuşan Tuncay Şanlı, bu konuda şunları söyledi:
"Üç büyükler bu yıl iyi transferler yaptı. Yurtdışından tanınmış transferler gerçekleştirdiler. Bu Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli. Türkiye'deki genç oyuncuların gelişimi için önemli. Yabancı sınırlaması biraz fazla oldu. Umarım Türkiye ligi için iyi olur. Tabi ki gönlüm her zaman Fenerbahçe'den yana. İnşallah şampiyon olur. Avrupa'da da başarılı olur."


'MİLLİ TAKIMDA GÖREV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM'
Türkiye futbol direktörü Fatih Terim ile de sürekli görüştüğünü belirten Tuncay Şanlı, "Ona olan sevgim, saygım her zaman vardır. Bundan sonraki süreçte milli takımda teknik heyette görev almayı düşünüyorum" diye konuştu.
Didier Zokora ise Tuncay Şanlı ile şakalaşırken, "Fenerbahçe ve Trabzonspor rekabeti burada da devam edecek" dedi. Pune City teknik direktörü David Platt ise transferi ve kampa ilişkin değerlendirmesinde şöyle dedi:
"3 ay önce Pune City yetkilileriyle görüşme yaptıktan sonra görevi kabul ettim. İlk kampımız için daha önce golf oynamaya geldiğim Belek'i seçtik. Hindistan ile Türkiye iklimi aynı. Burada 20 gün ilk etap kamp çalışmasını yapacağız. Hava güzel, tesisler güzel. 2002 yılından bu yana Tuncay Şanlı'yı tanıyorum. Onu sürekli takip ediyordum. Çok kaliteli bir futbolcu, çok beyefendi bir sporcu. Onunla birlikte Hindistan'da güzel bir başarı elde edeceğiz."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...