Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Denizli'den Kweuke patlaması!

Mustafa Denizli'den Kweuke patlaması!

SPOR Haberleri

Denizli, Gençlerbirliği maçındaki penaltı atışından sonra kriz çıkartan Kweuke'yi affeden Ç.Rizespor yönetimine zehir zemberek eleştirilerde bulundu.

TRT Spor'da yorumculuk yapan Mustafa Denizli, geçmişte iki sezon çalıştırdığı çaykur rizespor yönetimine karşı ağır ifadeler kulllandı... nbsp;
nbsp;
Kamerunlu futbolcu Kweuke'nin önceki hafta Gençlerbirliği maçında penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Deniz Kadah'tan topu zorla alıp atışı kullanmasına ve gol olmasının ardından Teknik direktör Hikmet Karaman'a hareket çekmesine gönderme yapan Denizli, şunları söyledi:
nbsp;
"ONUNLA AYNI ATMOSFERİ SOLUMAK DAHİ İSTEMEM"
nbsp;
"Metin Kalkavan gibi vizyonlu ve çağdaş bir başkan böyle bir küstahlığa nasıl izin verdi! Kweuke kim? Rizespor'a kazandıracağı 2-3 puan için böyle bir futbolcuya katlanılır mı? Yazıklar olsun! nbsp;Ben böyle bir futbolcu ile aynı havayı aynı atmosferi solumak dahi istemem.
nbsp;
"RİZESPOR ÇOK PİŞMAN OLACAK"
nbsp;
Rizespor onu affetti ama çok pişman olacak. O Kweuke 1- 2 hafta sonra o hareketi tekrar yapacaktır emin olun. Çünkü Kweuke'nin yaptığı o hareketten dolayı pişman olduğunu düşünmüyorum. Basın toplantısında zoraki yaptığı açıklamalardan her şey anlaşılıyor. O futbolcu o hereketi yaptıktan sonra derhal takımdan gönderilmeliydi." (superhaber.tv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...