Ozan Tufan'ın serbest kalma bedeli!

Ozan Tufan'ın serbest kalma bedeli!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ozan Tufan'ın serbest kalma bedeli belirlediklerini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni transferileri Ozan Tufan için belirledikleri serbest kalma bedelini açıkladı. Yıldırım, "Ozan Tufan'ın anlaşmasında 25 milyon avro serbest kalma ücreti koyduk. 2 sene sonrasında geçerli bu ücret" ifadelerini kullandı.


Öte yandan Aziz Yıldırım, maç başı ve prim sistemini değiştirdiklerini belirtirken; "Bu sene yapılan anlaşmalarda maç başı uygulamasını kaldırdık. Maç başları artık galibiyet ve beraberlikte yapacağızç. Mağlubiyette maçbaşı ücreti yok. Bu uygulamayı yeni oyuncuların 6-7'sinde yaptık. Buradan tüm takımlara sesleniyorum maç başını ve prim uygulamasını kaldırın. Yoksa batacaksınız. Türkiye Kupası'nda da yeni gelen oyunculara maçbaşı ücreti koymadık. Kupa bize külfet gibi geliyor. Kupada devam etmek istemeyiz. Yıllık 3 milyon avro açığınız oluyor. TFF ve UEFA soruyor neden açık diye. Açığı kendi federasyonumuz oluşturuyor böyle." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...