Cenk Galatasaray'a, Valdes Beşiktaş'a!

Cenk Galatasaray'a, Valdes Beşiktaş'a!

SPOR Haberleri

Muslera'nın yedeği olarak Taffarel'in de çok beğendiği Cenk Gönen ile anlaşınca Beşiktaş, transfer görüşmeleri yaptığı Victor Valdes'i İstanbul'a çağırdı.

Beşiktaş'ta kalede büyük operasyon!... Türk futbolunun efsane kalecilerinden Şenol Güneş, Beşiktaş'ın başına geçtikten sonra uzun süre kaleci transferi istememişti. Ancak Galatasaray'ın Cenk Gönen'i ısrarla istemesi sonrası kaleci transferi kaçınılmaz olunca Beşiktaş yönetimi kolları sıvadı.
Galatasaray kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in beğendiği kaleciler arasında bulunan Cenk Gönen için bugün Beşiktaş'la ikinci kez masaya oturan sarı-kırmızılılar, 750 bin Euro karşılığında bu transferi tamamladı. Muslera'nın formsuz görüntüsü nedeniyle yedek kaleci transferinde gaza basan Galatasaray'ın Cenk Gönen'le resmen anlaştığı, milli kalecinin perşembe gününden sonra resmen Galatasaray'ın futbolcusu olması bekleniyor. nbsp;


2 SEZON SONRA YABANCI KALECİ
Cenk Gönen için Galatasaray'l masaya oturan Beşiktaş, bir yandan da Victor Valdes ile transfer görüşmelerini hızlandırdı. Şenol Güneş'in bugün yönetime transfer talimatı vermesi sonrası siyah-beyazlılar Manchester United'da kadroda düşünülmeyen Victor Valdes ile her konuda anlaşma sağlandı.
İspanyol kaleci için bonservis bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş, tecrübeli kaleciyle yıllık 2 milyon euro garanti ücret karşılığında 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. nbsp;
Valdes'in transferi sonrası Beşiktaş, Samet Aybaba döneminde kaleyi koruyan Allen McGregor'un ardından 2 sezon sonra kelyi yeniden yabancı bir kaleciye devretmiş olacak.


VICTOR VALDES KİMDİR?
Tam adı 'Víctor Valdés i Arribas' olan İspanyol eldiven, futbola ilk olarak forvet pozisyonunda başlayıp daha sonra kaleciliğe geçmiştir. 2007 yılında 466 dakika gol yemeyerek rekor kırmış ve Barcelona tarihine geçmiştir.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...