PSG, Telles'in yerine Kurzawa'yı transfer etti

PSG, Telles'in yerine Kurzawa'yı transfer etti

SPOR Haberleri

Telles'i 8 milyon Euro'ya satmayı planlayan G.Saray yönetiminin hesapları suya düştü. PSG, tam 24 milyon Euro'ya Monaco'dan Kurzawa'yı aldı.

Galatasaray yönetimi, 1 ay önce Alex Telles için 8 milyon Euro teklif eden Paris Saint Germain'in önerisini, "Bu oyuncuyu satmayı düşünmüyoruz, ancak çok istiyorsanız fiyatı 12 milyon Euro'dur" diyerek geri çevirmişti.


Ancak, yeni transfer yapabilmek için mali kaynak arayışına giren sarı kırmızılılar, birkaç gün önce fikir değiştirdi. Paris Saint Germain 1 ay önce yaptığı teklifi yinelemesi halinde Telles'in satılması kararlaştırıldı.


Ne var ki, Fransa'dan bütün hesapları alt üst eden bir haber geldi.

PSG, Telles'in yerine Kurzawa'yı transfer etti


AÇIKLAMAYI BLANC YAPTI

Transfer konusunda bir açıklama yapan Paris Saint Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc, Galatasaraylı Telles'in de adaylar arasında yer aldığı sol bek mevkisine Monaco'dan Layvin Kurzawa'yı aldıklarını duyurdu. Blanc, "Bizim için zor bir süreç oldu çünkü Monaco bizim şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerimizden. Bu transferi bititren kulüp yönetimine teşekkür etmek istiyorum. Özellikle ofansif yönü kuvvetli ve potansiyel bir genç oyuncu aramıza katıldı" ifadelerini kullandı.

PSG, Telles'in yerine Kurzawa'yı transfer etti

FİYATI 24 MİLYON EURO

Resmi rakamlar ve açıklamalar henüz yapılmasaı da Fransız basınında PSG'nin Kurzawa için yaklaşık 24 milyon Euro ödeyeceği iddia edildi. SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...