Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sow gözyaşlarıyla veda etti

Sow gözyaşlarıyla veda etti

SPOR Haberleri

Moussa Sow, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'a ve yöneticilere veda etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kulüp binasına idari menajer Hasan Çetinkaya'yla gelen Sow'un, Aziz Yıldırım, yöneticiler ve sportif direktör Guillano Terraneo'ya veda ettiği sırada gözyaşlarına hakim olamadığı belirtildi.
Aziz Yıldırım'ın, takıma 3,5 sezon emeği geçen Sow'a her zaman kapılarının açık olduğunu söylediği ifade edildi.
Moussa Sow, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe macerasının güzel bir hikayeyle sonlandığı belirterek, şunları ifade etti:
"Kariyerimde çok şeyler yaşadım ancak Fenerbahçe'de yaşadıklarımı başka yerde yaşamadım, yaşamayacağımı da düşünüyorum. Gitmiş olmak için değil, kariyerim için bu kararı verdim. Buradakiler, hayatımın sonuna kadar kalbimin bir yerinde kalacak. Burada o kadar saygı gördüm ki, bazen ben bile şaşırdım. Ayrılıyorum ama kalbim burada. Fenerbahçe'nin büyük hedefleri var. Türkiye'de şampiyon ve Avrupa'da başarılı olacağına inanıyorum."
Açıklamada, Sow'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, takım arkadaşlarına ve taraftara teşekkür ettiği kaydedildi.
Sow'un Aziz Yıldırım'a veda ederken göz yaşlarına hakim olamadığı vurgulanırken, Senegalli oyuncu, başkan Yıldırım için şu sözleri söyledi:
"Hayatım boyunca Türkiye'de en çok saygı duyduğum çok güçlü bir insansınız. Sizi çok seviyorum. Damarınızdaki son damla kana kadar kulübe her şeyinizi veriyorsunuz, Fenerbahçe'yle yaşıyorsunuz. İnşallah insanlar sizi daha fazla üzmez."
Duygulandığı ve gözleri dolduğu belirtilen Aziz Yıldırım'ın ise Sow'a, "Taraftarlar, teknik heyet, futbolcular, herkes seni çok seviyor. Bu kapı sana her zaman acık. Tatillerde gel, bitirdikten sonra gel. Biz burada olmasak da gel ama her zaman gel" dediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...