Sivas Belediyespor, moral gecesinde buluştu

/ Kaynak: İHA
Sivas Belediyespor, moral gecesinde buluştu

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor yeni sezon öncesi moral gecesinde buluştu.

Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Balo Salonunda düzenlenen geceye Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve Sivas Belediyespor'da çeşitli branşta faaliyet gösteren sporcular katıldı. Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle moral gecesinde yapılması planlanan sanatçı Alişan'ın sahne alacağı konser programı da iptal edildi.
Gecede konuşan Sivas Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan, "Bir yıl önce yine bu salonda belediyesporumuzun renklerine aşıklarıyla bir araya gelmiştik. Yine o gün sizlerden destek istemiş karşılığını birlikteliğimizle taçlandırmıştık. Bu geceyi hem geçen yıl bize verdiğiniz desteğe teşekkür etmek hem de geçen sene elde edilen şampiyonlukların coşkusunu birlikte yaşamak amacıyla planlanmış ve tüm hazırlıklarımızı ona göre yapmıştık. 2 ay öncesinden hazırlıklarımıza başlamış ve gecede bizleri sesiyle, sazıyla coşturacak olan sanatçımız Alişan ile de bu kontratımızı yaparak mutabık kalmıştık. Lakin o günden sonra ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurumuza göz diken vampirler düğmeye bastılar.

Yine tanıdık olan filmi vizyona koydu, içerideki ve dışarıdaki kansızlar insanımızın kanını akıttı. Son 2 ay içerisinde 44 şehit verdik. Yine gözyaşlarımız içimize aktı, şehit tabutlarına omuz verdik. Maalesef bu durum gün itibariyle son bulmuş değildir. Bu durum ülke genelinde hepimizi üzdü ve yasa boğdu. Bu tablo gereğince ilimizin valisi ve belediye başkanı bir araya gelerek şehit analarımızın şehit acısını paylaşma adına Türkiye Cumhuriyeti ve ilimizi için büyük öneme sahip 4 Eylül Kongresi'nin yıldönümü için planlanan şenliklerin ve konserlerin iptalini açıkladı. Her gün şehit haberleri gelirken ve ilimiz yöneticileri böyle bir kara alırken bugün sizlerle burada sazlı sözlü, davullu zurnalı bir gecede eğlenmek bizim de içimize sinmezdi. Bu doğrultuda sayın belediye başkanımızla görüşerek bu yılki Alişan konserini iptal ettik. Bu yıl konser olmayacak, ama biz bir, beraber, diri ve iri olmanın hazzını birlikte paylaşacağız" dedi.
Gece Türk Halk Müziği konseri ile sona erdi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...