HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'a dev golcü

Kaynak:
Galatasaray'a dev golcü
GALATASARY, Haber

SPOR Haberleri  / 

Transferin bitmesine günler kala gaza basan Galatasaray, Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen Nicklas Bendtner ile büyük ölçüde anlaştı.

Galatasaray aradığı forveti Almanya'da buldu: Nicklas Bendtner... Cim-Bom transferin bitmesine günler kala gaza basarken, forvet için sürpriz bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Bundesliga ekibi Wolfsburg'da forma giyen Danimarkalı golcü Bendtner'in işini büyük ölçüde bitirdi.
2017'ye kadar Wolfsburg ile sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki golcü için girişimde bulunan Aslan, hem kulübünü hem de futbolcuyu ikna etti. Almanlar 1.94'lük dev golcü için Galatasaray'dan 2 milyon euro bonservis bedeli istedi. Bu rakamı kabul eden sarı-kırmızılılar, parayı 4 taksitte ödemek için teklif sundu. Wolfsburg'un bunu kabul etmesi bekleniyor.
Galatasaray, Danimarka Milli Takımı forması da giyen Bendtner'le de 3 yıllık prensip anlaşması sağladı. Bendtner transferi en çok Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nu sevindirecek gibi görünüyor. Çünkü takımdaki pivot santrfor eksikliğinden dolayı Hamzaoğlu uzun boylu ve hava toplarına hakim bir golcü istiyordu.
Galatasaray'ın teklifini hemen kabul eden yıldız golcü geçtiğimiz sezonlarda da gündeme gelmiş ama transferi gerçekleşmemişti. Transfer pazartesi günü resmiyet kazanacak.


4 maç
Nicklas Bendtner, bu sezon 4 resmi maçta Wolfsburg forması giydi. Danimarkalı forvet, rakip filelere sadece 1 gol bıraktı.


Sağ beke Grosskreutz
Yönetim sağ bek için ise Borussia Dortmund'un satış listesine koyduğu Kevin Grosskreutz'u gündemine aldı. 27 yaşındaki futbolcu için girişimlerin başladığı belirtildi.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...