Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Liverpool'un Sırp hücumcusu Lazar Marcovic'i İstanbul'a getirdi.

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan yeni transferi Lazar Markovic İstanbul'a geldi. Yarın (30 Ağustos) sağlık kontrollerinden geçecek olan Sırp oyuncu, havaalanında kısa bir de açıklama yaptı.

Markovic, "Avrupa'nın en büyük takımlarından birinin parçası olmayı istiyorum. Fenerbahçe hakkında büyün bilgiye sahibim. Tek isteğim Fenerbahçe'nin oyuncusu olmak. Takımdaki oyuncuların çoğunu tanıyorum. Milli takımlarda Nani'ye karşı oynadım. Herkesi tanıyorum. Umarım beraber oynarız" ifadelerini kullandı.

MARKOVIC KİMDİR?

Asıl mevkisi sağ açık olan ancak sol açıkta veya ortada da görev alabilen 21 yaşındaki Sırp yıldız Lazar Markovic, geçtiğimiz sezon Benfica'dan Liverpool'a 25 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer oldu.

Geçen sezon Liverpool formasıyla 19'u lig olmak üzere 34 maça çıkan ve ortalama 55 dakika sahada kalan Lazar Markovic, 3 gol atıp 1 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...