Denayer bugün imzayı atacak

Denayer bugün imzayı atacak

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Manchester City'nin 20 yaşındaki Belçikalı stoperi dün gece İstanbul'a geldi

Galatasaray, Jason Denayer transferinde mutlu sona ulaştı. Hafta başında Osmanlıspor maçını TT Arena'da izleyen ardından da Florya tesislerini gezen Belçikalı stoper, Hamza Hamzaoğlu ile görüştükten sonra İngiltere'ye dönmüştü. Marsilya ile de masaya oturan Denayer, Şampiyonlar Ligi faktöründen dolayı tercihini G.Saray'dan yana kullandı ve dün gece İstanbul'a tekrar geldi. 20 yaşındaki futbolcuyu Manchester City'den 1 yıllığına kiralayan sarı-kırmızılılar, satış opsiyonu da koydurmak istedi. Ancak İngiliz ekibinin sözleşmesini 2020'ye kadar uzattıkları Denayer için buna izin vermediği ifade edildi. 


GELDİ AMA GİDİYOR
20 yaşındaki defans oyuncusu bugün resmi imzayı atacak ve Belçika'nın Güney Kıbrıs ve Bosna Hersek maçları için Milli Takımı'nın kampına katılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...