Hamzaoğlu eleştirilere sert çıktı: Çok doldum!

Hamzaoğlu eleştirilere sert çıktı: Çok doldum!

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu eleştirilere sert çıktı: Takımda kaos varmış gibi gösteriyorlar. Başarılı olanı aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Bu oyunculara sahip çıkalım

Ligde galibiyetsiz olan G.Saray, Konya'ya haylı sıkıntılı gitmişti. Özellikle Osmanlıspor mağlubiyeti sonrası çok eleştiri alan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Burak Yılmaz krizi ve Wesley Sneijder'in takımdan ayrılmak istediği yönünde çıkan spekülasyonlarla çok bunalmıştı. Dünkü Torku Konya galibiyeti şampiyon teknik adama derin bir nefes aldırırken öfke patlamasına da yol açtı. Basın toplantısında sert konuşan Hamza hoca, "Türkiye'de bu olanlar başka ülkelerde oluyor mu bilmiyorum. Burada başarılı olanı aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Takımda kaos varmış gibi gösteriyorlar. Sabri'yle anlaşıyoruz eleştiriyorlar. Yıldız alınmadı diyorlar. Bir Ibrahimovic çıkardınız bu futbolcuları ikinci plana attınız. Biz bu çocuklarla üç kupa kazandık. Onlara haksızlık ediliyor. Ben de çok doldum artık. Sneijder de kalacak, Burak da, Telles de. Hiç transfer yapamasak da bu kadro her şeyi yapacak güce sahip" sözlerini kullandı. 

Sevincimizi yaşayamadık

Konya önünde on kişiyle gösterilen direnci öven ve, "İşte Galatasaray bu. Futbolcularım birlik olup mükemmel bir mücadele gösterdi. Allah onlardan razı olsun. Bundan sonra bu şekilde devam edeceğiz" diyen Hamza hoca, "Sezonu bitirdik. 3 kupa aldık ama camia bunu yaşayamadı. Yaşatmak istemeyenler de oldu ama biz de buna çanak tuttuk. Bunun keyfini yaşayalım. Elimizde iyi takım var. Bu arkadaşlara biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak. Biz birlik olunca neler yaptığımızı gösterdik" şeklinde konuştu. Burak Yılmaz ve diğer oyuncuların oyun salonundaki fotoğrafının yayınlanmasının art niyetli olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "Çocukların özel hayatı. Niye yayınlanıyor? Bu fotoğrafı yayınlayanlar böyle salonlara hiç gitmemiş mi? Niye kendi fotoğraflarını yayınlamıyorlar?" tepkisini gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...