Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'ya Burak ve Sneijder sıkıntısıyla giden Cimbom farka koştu

Konya'ya Burak ve Sneijder sıkıntısıyla giden Cimbom farka koştu

SPOR Haberleri

Sneijder (2), Burak Yılmaz ve Semih'in şans golü kabusu bitirdi. Carole'ün kırmızı kart gördüğü maçta Cimbom on kişiyle siftah yaptı

Tek puanla Konya'ya gelen G.Saray maça kesin bir orta alan üstünlüğüyle başladı. Konya anlaşılmaz şekilde ikinci bölgeyi rakibine bıraktı. İlk yarım saatte G.Saray 62, Konya 38'lik topla oynama yüzdesindeydi. Ev sahibi takım için böyle bir oran olabilir mi? Cimbom her türlü gol varyasyonunu rahatça denedi. Sabri sık sık bindirme yaptı. Carole ilk yarıda hiç çıkmadı. Osmanlı'ya atılan golde topu adrese teslim Selçuk'a asistleyen Sabri dün de Burak'ı besledi: 0-1. Sonrasında Burak'la çok önemli bir fırsat kaçtı. İlk yarının kırılma anı bence 29'daki bir Konya atağıydı. Ev sahibinin Meha'yla birlikte en iyisi Vedat'ın asistinde Bajic golü kaçırdı ama ev sahibi morallendi. Sonrasında G.Saray'a top göstermediler. Bu 13 dakikalık periyotta ayağa-dikine tek pası iyi oynayan, kanatları çalışmaya başlayan Konya'yı görünce, 'şimdiye kadar neredeydi bu futbol' demeden edemedim. Zaten Meha'nın nefis frikik golü de bu bölümde geldi: 1-1 (dk.37). Sonrasında Selçuk'un serbest vuruşunda kaleci Kaya'nın büyük hatasıyla Semih'e çarpan top ilk yarı skorunu belirledi: 1-2.

Aslan on kişi

İkinci bölüme Konya baskılı girdi. İlk yarıda top alamayan Bajic beslenmeye başladı. Ama yavaş oynuyor Kocaman'ın ekibi. Bu yüzden G.Saray'ın defans dengelerini yeteri kadar bozamadılar. Yine de Vedat'la önemli bir fırsat kaçtı. Meha'nın bir füze frikiğini daha izledik, Muslera golü 90'dan dışarı tokatladı. İkinci yarıda çıkmaya başlayan Carole 9 dakikada (58-67) iki sarıyla atıldı. İlk gördüğü sarı kart haksız geldi bana; müdahalesi topaydı. Cimbom 10 kişi kalınca Holmen katkılı Konya saldırılarını arttırdı. Yetmedi Halil'i de attı sahaya Aykut hoca, 3-5-2'ye döndü. 78'de Meha'nın bir bazukasını daha izledik, üst direkte patladı. Arnavut futbolcunun müthiş şutları var. Ondan bu sezon çokça jeneriklik goller izlersek şaşmayın. Kalan dakikalardaki Konya'nın ataklarında Melo takımını ayakta tuttu. Sambacı top kayıpları yapsa da kritik müdahalelerde bulundu. G.Saray süre geçirmeye çalıştığı son bölümde Sneijder'in 89'daki golüyle rahatladı: 1-3. Hollandalı uzatmada köşeye nefis vurdu, adeta 'starlar sahneye en son çıkar' dedi: 1-4.
Ö.Çetin ENGİN



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...