Letonya mesaisi sürüyor

/ Kaynak: İHA
Letonya mesaisi sürüyor

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Takım, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Letonya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Letonya ve Hollanda ile oynayacak A Milli Takım, Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde antrenman yaptı. Ay-yıldızlı ısınma hareketlerinin ardından ay-yıldızlı ekip, pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise ay-yıldızlı futbolcular yarı sahada taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenmanda dün akşam maçlarda oynayan Batuhan Karadeniz, Mehmet Topal, Yusuf Erdoğan, Şener Özbayraklı rejenerasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.

TERİM, ANTRENMAN SAHASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Antrenman sırasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim basın mensuplarının yanın gelerek, yeni yapılan saha zemini hakkında bilgi verdi. İngiltere'nin ünlü stadı Wembley'de de kullanılan yüzde 97 çim, yüzde 3 Hybrid olan bir zemin yapıldığını ve bunu tüm Türkiye'nin örnek alması gerektiğini söyledi. Ayrıca Terim, antrenman futbolcuların sahasını beğendiğini ifade etti.

Antrenman öncesinde bir saat firması futbolculara saat hediye etti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...