HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Inter'den Melo ve Telles açıklaması

Kaynak:
Inter'den Melo ve Telles açıklaması
Melo, Telles, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri  / 

İtalyan ekibi Inter, Galatasaray'ın yıldız isimleri Felipe Melo ve Alex Telles'i kadrosuna kattığını duyurdu.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, Galatasaray'dan Melo ve Telles'i kadrosuna kattı. Bir süredir görüşme halinde olduğu Brezilyalı oyuncu Felipe Melo için transferin son gününde de sarı-kırmızılıların kapısını çalan Inter, bu kez olumlu yanıt aldı. İtalyan ekibinin, Galatasaray'a tecrübeli oyuncunun bonservisi için yaptığı 3 milyon 700 bin Euro teklif kabul edildi. Transfere ilişkin Inter Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Felipe Melo'nun transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya varılmıştır" denildi.


Yakın bir süre önce Galatasaray Kulübü, sözleşmesinin son sezonuna giren Melo ile yeni bir anlaşma yaparak, mukavelesini 2019 yılına kadar uzatmıştı.


ALEX TELLES KİRALANDI


Melo'nun ardından genç oyuncu Alex Telles'in de kiralandığı açıklandı. İtalyan ekibi tarafından yapılan açıklamada, "Alex Telles'in transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya varılmıştır" denildi. Inter Kulübü, 22 yaşındaki oyuncu için bir yıllığına 1 milyon 500 bin Euro ücret ödeyecek. Telles'in satın alma opsiyonunun ise 8 milyon 500 bin Euro olduğu bildirildi.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...