Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş yeni file bekçisi alamadı, üstelik Cenk'i elinden çıkardı

Beşiktaş yeni file bekçisi alamadı, üstelik Cenk'i elinden çıkardı

SPOR Haberleri

Sezon başında kaleye takviye yapmaya gerek olmadığını söyleyen Güneş, Valdes'i de veto edince iki kaleciye kaldı

Son yıllarda isabetli transfer hamleleriyle dikkat çeken Beşiktaş bu sezon kaleye takviyede tuhaf hatalar yaptı. Sezonun bitmesiyle birlikte siyah-beyazlı yönetim Borussia Dortmundlu eldiven Roman Weidenfeller ve Malaga'nın Meksikalı kalecisi Guilermo Ochoa ile el sıkışmıştı. Fakat Şenol Güneş elindeki kalecileri hazırlık kampında değerlendireceğini söylemiş ve kaleye yabancı oyuncu almaya gerek olmadığını belirtmişti. Tolga'nın formsuzluğu ve Cenk Gönen'in G.Saray'a gitmeyi istemesiyle yabancı eldiven arayışı ağustos ayı içinde ister istemez yeniden başladı. Eski defterleri yeniden açan ve görüştüğü isimlerle tekrar temas kuran Beşiktaş sonuç alamadı. Son dönemde Victor Valdes transferi de Şenol Güneş'in son dakika vetosuyla gerçekleşmedi. Böylece kaleci alayım diyen Kartal transfer yapmak şöyle dursun elindeki Cenk Gönen'i G.Saray'a kaptırınca bu problemi çözme işini devre arasına erteledi. Üstelik şimdi Güneş'in elinde Tolga Zengin ve Günay Güvenç kaldı.
Valdes öfke saçtı
Bu arada son anda transferi yatan Victor Valdes, siyah-beyazlılara öfke saçtı. Beşiktaş'ın sunduğu her şartı kabul ettiğini dile getiren Manchester Unitedlı kaleci, "Onlara verdiğim söz gereği bir başka takım ile görüşmedim. Son dakikada gelen olumsuz haber ile şimdi ortada kaldım" açıklaması yaptı. Siyah-beyazlı kulüp ise, "Transfer görüşmesi oyuncunun menajerleri ile olmuştur. Teklifimiz menajerleri tarafından uygun görülmediğinden görüşmeler sonlandırılmıştır" açıklaması yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...