Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayserispor-Trabzonspor eski dostların maçı

/ Kaynak: DHA
Kayserispor-Trabzonspor eski dostların maçı

SPOR Haberleri  / DHA

Kayserispor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Yıldız, milli maçlardan sonra Trabzonspor'la oynayacakları maçın sadece puan mücadelesi olmayacağını, belirtti.

Karşılaşmadan galip ayrılmak istediklerini belirten Ahmet Yıldız, Trabzonspor maçının bu sezon seyircileriyle buluşup bütünleşecekleri bir maç olduğunu hatırlatırken şunları söyledi:
"Bu yüzden taraftarlarımızı tribünleri doldurmaya çağırıyoruz. Torku Konyaspor karşılaşmasını seyircisiz oynadığımız için bu, maç bu sezonun taraftarımız önünde oynayacağımız müsabakamız olacak. İki takımda da görev alanlar var. Müsabaka, bir çok tanıdık simayı buluşturacak. Maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Bir söz vardır, dostluk başka alışveriş başka, diye."


BAŞKAN MAMUR: "DOSTLARIMIZI AĞIRLARIZ"
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, her 2 kulüpte görev yapmış bir çok kişiyi karşı karşıya getirecek Trabzonspor maçı için, "Dostlarımızı en iyi şekilde ağırlarız. Ama, elbette kalbimiz Kayserispor'umuzun başarısı için çarpar'' dedi.


KİMLER KARŞI KARŞIYA
Kayserispor'u Trabzonspor maçına Trabzonspor'un uzun süre formasını giymiş, teknik direktörlüğünü yapmış olan Tolunay Kafkas hazırlayacak. Trabzonspor'da geçen sezon kiralık olarak file bekçiliği yapan Hakan Arıkan, Kayserispor'un kalesini koruyacak. Bu sezon Trabzonspor'dan kiralanan Zeki Yavru ile Mustafa Akbaş, eski takımlarına karşı Kayserispor'da mücadele verecek. 10 yıl Kayserispor'un menajerliğini yapan Trabzonspor'un yeni genel menajeri Süleyman Hurma, teknik direktörlük yaşamına Kayserispor'da başlayan Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, geçen yıl ve bu sezon Trabzonspor'a transfer olan Sefa Yılmaz, Salih Dursun, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'da teknik heyetin görev vermesi halinde karşılaşmada eski takımlarına karşı forma giyebilecek.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...