Transferin yıldızı Fenerbahçe

/ Kaynak: İHA
Transferin yıldızı Fenerbahçe

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de transfer döneminin sona ermesi ile 11 futbolcuyu kadrosuna katmış oldu.

Sezon öncesinde dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak Spor Toto Süper Lig'e iddialı bir şeklide hazırlanan Fenerbahçe, transfer döneminin sona ermesi ile birlikte 11 futbolcuyu kadrosuna katmış oldu. Sarı-lacivertli kulüpte sezon öncesinde teknik direktörlük koltuğuna Portekizli Vitor Pereira'nın gelmesiyle transfer çalışmaları hızlandı. 


FENERBAHÇE, BURSASPOR'DAN 3 FUTBOLCUYU KADROSUNA KATTI 
Fenerbahçe, Bursaspor'da yıldızı parlayan 3 futbolcuyu kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulüp, Bursaspor formasını giyen ve başarılı performansları bütün takımların dikkatini çeken Şener Özbayraklı, Volkan Şen ve genç yıldız Ozan Tufan'ı kadrosuna kattı. 


YILDIZ FUTBOLCULAR FENERBAHÇE'DE 
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da forma giyen Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie ile Luis Nani'yi kadrosuna katan Fenerabahçe, son olarak ise Liverpool'da forma giyen Laar Markovic'i kadrosuna kattı. 


FENERBAHÇE TRANSFER DÖNEMİNDE 3 FUTBOLCUYU KİRALADI 
Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna katan Fenerbahçe, 3 futbolcuyu da kiraladı. Sarı-lacivertli ekip, 2015-2016 transfer döneminde Portekiz'in köklü takımlarından Porto'dan Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro'yu kiralarken, Liverpool'dan ise Lazar Markovic'i kiraladı. 


11 YENİ İSİM 
Spor Toto Süper Lig'e iddialı bir şeklide hazırlanan ve transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, bu transfer döneminde 11 futbolcuyu kadrosuna kattı. 
2015-2016 transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı futbolcular şöyle: 
"Josef de Souza (Sao Paulo), Simon Kjaer (Lille), Ozan Tufan (Bursaspor), Luis Nani (Manchester United), Jose Fernandao (Atletico Paranaense), Robin Van Persie (Manchester United), Volkan Şen (Bursaspor), Şener Özbayraklı (Bursaspor), Fabiano Ribeiro (Porto), Abdoulaye Ba (Porto), Lazar Markovic (Liverpool)." 


15 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI 
Fenerbahçe, transfer döneminde birçok futbolcuyu kadrosuna katarken, birçok futbolcu ile de yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulüp, transfer döneminde tam 15 futbolcu ile yollarını ayırdı. 
2015-2016 transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılan futbolcular şöyle: 
"Moussa Sow (Al-Ahli), Emmanuel Emenike (Al-Ain FC), Miroslav Stoch (Bursaspor-Kiralık), Dirk Kuyt (Feyenoord), Recep Niyaz (Denizlispor), Mert Günok (Bursaspor), Milos Krasic (Lechia Gdansk), Pierre Webo (Osmanlıspor), Samuel Holmen (Torku Konyaspor-Kiralık), Egemen Korkmaz (FC Wil 1900), Selçuk Şahin (FC Wil 1900), Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Bekir İrtegün (Medipol Başakşehir), Gökay Iravul (Alanyaspor), Beykan Şimşek (Sivasspor)" 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...