Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman: "Hedefimiz, ligde şampiyonluk ve Avrupa'da kupa kaldırmak"

/ Kaynak: AA
Fikret Orman: "Hedefimiz, ligde şampiyonluk ve Avrupa'da kupa kaldırmak"

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk, Avrupa arenasında da kupa kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Eylül ayı sayısında yer alan yazısında, Süper Lig'e bol gollü ve keyif veren bir futbolla başladıklarını anlatarak, "Ardından oynadığımız Trabzonspor maçında ise istediğimiz galibiyeti alamadık. Ancak ligin uzun bir maraton olduğunu unutmamalıyız. Başarıya ulaşmak için daha önümüzde uzun bir yol var. Bunun bilincinde olarak hareket etmeli ve sabırlı olmalıyız" ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlı taraftarlardan sezon başında ilan edilen şampiyonluklar ile maç sonucuna göre oluşturulan algı çabalarına itibar etmemelerini isteyen Orman, şunları kaydetti:
"Sadece bugünü düşünerek değil, geleceğe odaklanarak yaptığımız yoğun çalışmaların neticesinde bir araya getirdiğimiz kadromuz ilerleyen haftalarda uyum sürecini tamamlayacak, performansını çok daha üst noktalara taşıyacaktır. Hedefimiz, ligde şampiyonluk ve Avrupa'da kupa kaldırmak. Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ve sizlerin desteğiyle bu başarılar camiamıza hiç uzak değil. Ancak sevgili Beşiktaşlılar, mabedimize kavuşana kadar, takımımız nerede mücadele ederse etsin desteğinizi esirgememeniz, futbolcularımızın gücüne güç katmanız bizim için çok önemli."
Beşiktaş'ın amatör branşlar ve altyapılarda elde ettiği başarılara da değinen Fikret Orman, lisanslı ürünlere gösterdikleri ilgi nedeniyle siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür ederek, "Taraftarlarımızın Kartal Yuvası'na gösterdiği bu ilgiyi kombine kartlarımıza da göstermelerini, bu sayede Vodafone Arena'ya herkesin bir tuğla koymasını, hepimizin hayallerini süsleyen stadımızı bir an önce bitirmeyi arzu ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...