Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altınordu'da Özkan 2 yıl istedi

/ Kaynak: DHA
Altınordu'da Özkan 2 yıl istedi

SPOR Haberleri  / DHA

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, PTT 1'inci Lig'de aldıkları sonuçlara üzülmediğini ifade etti.

"Evlatlar pişmeden Süper Lig'e çıkmak yanlış" diyen Başkan Özkan, geçen sezon play off'u 1 puanla kaçırmalarına da üzülmediğini belirterek, "Süper Lig'e biz çıksaydık, tüm plan ve projelerimiz rafa kalkacaktı. Eto'o'yu, Podolski'yi alamayacağımıza göre biz de düzenin figüran takımı kervanına katılacaktık. Altınordu yakın geleceğin takımıdır, şimdiki zamanın değil. Bekleyin, 2 yılları kaldı. Evlatlar geliyorlar, hem de dolu dizgin" dedi.
Ligde ilk 3 haftada 1 puan toplayan kırmızı lacivertli ekibin son olarak 1461 Trabzon'a 1-0 yenildiğini hatırlatan Başkan Özkan, takımın gol sorunu yaşadığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: 
"Müsabakanın ikinci yarısını tek kale oynadık. Ancak forvet eksiğimiz çok belirginleşti. Son gün Adanaspor'dan Murat Yılmaz'ı aldık. Murat'ı dün Yeşilyurt'ta gördüm. Allah nazarlardan korusun. 1.90 boyunda atletik bir yapı. Ama gerçekçi olalım, geçmiş yıl karnesi iyi değil, ne yapacağı meçhul. Ama Gökhan Karadeniz'i alırken de ne yapacağı meçhuldü."


DOĞANLAR'DA GERİ SAYIM
İzmir'deki stat sorunu nedeniyle ilk 2 iç saha maçında Samsunspor ve 1461 Trabzon'u Denizli Atatürk Stadı'nda konuk etmek zorunda kalan Altınordu, Bornova Doğanlar Stadı'nın hazır duruma gelmesini iple çekiyor. İlk yarıdaki ev sahipliği yapacağı diğer müsabakaları İzmir Atatürk Stadı'nda oynayacak kırmızı lacivertliler, ikinci devrede Doğanlar Stadı'na taşınmayı planlıyor. Başkan Özkan, "Çim saha yapımını üstlendiğimiz Doğanlar'da ilk kesim tamamlandı, zemin harika" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...