Melih Mahmutoğlu: "Berlin'de ilk amaç madalya"

/ Kaynak: İHA
Melih Mahmutoğlu: "Berlin'de ilk amaç madalya"

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Basketbol Takımı oyuncusu Melih Mahmutoğlu, Berlin'de ilk amaçlarının madalya, olmazsa Olimpiyat Oyunları Elemeleri olduğunu söyledi.

A Milli Basketbol Takımı oyuncularından Melih Mahmutoğlu, 2015 FIBA Avrupa Şampiyonası öncesi Türkiye Basketbol Federasyonu'nun internet sitesine açıklamalarda bulundu. 
Çok ciddi ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Mahmutoğlu, "Hemen herkes oynadığı oyundan çok keyif aldı ve şampiyonaya da iyi bir şekilde hazırlandı. En sonunda da Yunanistan'da üç hazırlık karşılaşması oynadık” şeklinde konuştu. 
Litvanya ve Yunanistan karşılaşmalarında takım olarak iyi performans sergilediklerini söyleyen 25 yaşındaki oyuncu, “Litvanya'yı iyi bir oyun sonrasında farklı skorla yendik. Yunanistan karşılaşmasını ise son topta kaybettik. Hollanda karşılaşması da iki uzatmada sona erdi ama o karşılaşmayla ilgili sorun yok. Verimli bir kamp dönemini geride bıraktık. En formda halimizle Berlin'e gidiyoruz. Oynayan, oynayamayan tüm takım arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Berlin'de ilk amaçlarının madalya, olmazsa Olimpiyat Oyunları Elemeleri olduğunu vurgulayan Melih Mahmutoğlu, “Berlin'e hazırlanmak ve oraya hazır bir şekilde gitmek çok önemli. Kendimi formda hissediyorum. Ama önemli olan bu performansı Avrupa Şampiyonası'nda da sürdürebilmek. Umarım bu oyunum devam eder. En iyi şekilde kendimi hazırlıyorum. Görev verildiği sürece de en iyi şekilde oyunumu ortaya koyacağım" diye konuştu. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...