Markovic geldi, Pereira yeni transfer istemedi!

Markovic geldi, Pereira yeni transfer istemedi!

SPOR Haberleri

Moussa Sow'un ayrılmasının ardından golcü arayan Fenerbahçe son günde fiyatlar astronomik seviyelere çıkınca girişimlerinden vazgeçti...

Teknik Direktör Vitor Perreira'nın da bu konuda görüşüne başvuran sarı lacivertli yönetim, Portekizli Teknik Adamın raporu doğrultusunda mevcut kadro ile ocak ayına kadar devam kararı aldı. 
 
Perreira'nın yönetimle yaptığı görüşmede gerekirse son transferleri Lazar Markovic'i gerektiği zaman forvet olarak da kullanabileceği bilgisini üzerine yola bu kadro ile devam kararı aldıkları öğrenildi. 
 
Sportif Direktör Terraneo'nun Teknik Direktör Vitor Pereira ile yaptığı görüşme sonrasında yönetimin kendisine olan inancını da dile getirdiği ve "bu güçlü kadroyu zaferlere taşımak artık senin elinde" dediği gelen haberler arasında. 
 
Görüşmede yönetimin kendisine olan desteğine teşekkür eden Portekizli Teknik Adamın herkesin hayalini kurduğu güçlü bir Fenerbahçe kurmak için geceli gündüzlü çalışacağını ilettiği bildirildi. 
 
Öte yandan ligde verilen arada sakatlığı bulunan futbolcular ile ilgili tedavi çalışmalarını sürdüren sağlık heyetinin Bruno Alves'in Kasımpaşa maçına kadar hazır hale geleceğini, kasık bölgesinde ikinci derece yırtık bulunan Abdoulaye Ba'nın ise geri dönüşünün bir ayı bulabileceği şeklinde rapor verdikleri öğrenildi.  (Lig TV)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...