Melo'nun ayrılık nedeni belli oldu!

Melo'nun ayrılık nedeni belli oldu!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Melo'yu İnter'e sattı... Taraftar ayaklandı... Yıldız oyuncunun ayrılma kararının ardında ise korkunç bir olay yaşandığı ortaya çıktı.

Galatasaray taraftarları Melo'nun İnter'e satılmasının şokunu yaşarken, yıldız oyuncunun ayrılışında korkunç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Mayıs ayında Alkent'teki evinden eşi ve çocukları ile çıkan yıldız oyuncunun arabasını Beşiktaşlı bir taraftarın durdurduğu ve aynı kişi tarafından Melo'nun kafasına silah dayandığı ortaya çıktı. Olay sonrası Melo'nun hemen Abdürrahim Albayrak'ı aradığı tecrübeli yöneticinin de hemen Melo'nun yanına gittiği ifade edildi. Eşi ve çocuklarının gözü önünde kafasına silah dayanan ve tehdit edilen Melo'nun o günden itibaren Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi. Melo'nun kafasına silah dayayan taraftarın Şubat 2014'te yıldız futbolcunun Beşiktaş tribünlerine yaptığı hareketi hatırlattığı ve "Bir daha böyle bir şey yaparsan sonu kötü olur" diye tehdit edip kaçtığı ortaya çıktı.


MELO OLAYDAN SONRA INTER İLE TEMASA GEÇTİ
Olaydan emniyetin haberdar olduğu belirtilirken konunun büyütülmemesi için Melo'nun Beşiktaş taraftarından şikayetçi olmadığı öğrenildi. Ancak bu olaydan çok etkilenen Melo'nun eşi ve çocuklarına "Bir an önce gitmeliyiz" dediği ve yıldız oyuncunun o günden itibaren İnter ile temasa geçtiği öğrenildi. Yeni seçilen Galatasaray Yönetimi'nin Melo'yu bir türlü ikna edemediği ve yaşanan bu olayın daha da büyümemesi için Melo'nun gitmesine sıcak baktıkları ifade edildi.


2014'TEKİ DERBİ MAÇ MİLAT OLDU!
Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo ile Beşiktaş arasındaki gerilim 2014'ün Şubat ayındaki derbi maçta fitillendi. O maçta gol atan Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş taraftarlarına dönerek kol haraketi yaptı. Bunun üzerine Siyah-Beyazlı taraftarlar Sambacı'yı kara deftere yazdı. Her fırsatta ona tepkilerini dile getiren fanatikler, sonunda onu tehdit ettiler. Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki gerilimin nedenlerinden biri de bu olay.


MELO'YU İTALYA'DA ORDU KARŞILADI!
Galatasaray'dan ayrılarak İtalyan ekibi İnter ile anlaşma sağlayan Melo'yu havaalanında basın ordusu karşıladı. Brezilyalı futbolcu yaptığı ilk açıklamada, "Burada olduğum için çok mutluyum. Rüyalarımın takımına geldim. Forza Inter" ifadelerini kullandı. Bir basın mensubunun "Hedefiniz neler?" sorusuna esprili yanıt veren Melo, "İlk olarak bir ev bulmalıyım" diye konuştu.


4 YIL 7 KUPA TUTKU VE ZAFER
Felipe Melo, Instagram hesabına Galatasaray'dan ayrılması ile ilgili çarpıcı bir mesaj yazdı. Mesajda "4 yıllık tutku, zaferler, ortak aşk ve mükemmel hatıralar. Bunların hepsi kalbimde. Galatasaray, seni ve taraftarımızı hiç unutmayaca- ğım. Bu bir veda mesajı değil, bu tekrar görüşürüz mesajı. Galatasaray büyük bir taraftar daha kazandı. Yaşadığımız her şey unutulmazdı" diye yazan Melo'ya Sarı-Kırmızılı taraftarlar büyük destek verdiler.


Kaynak: Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...