Aslan dibi gördü! Zirve artık Fenerbahçe'nin

Aslan dibi gördü! Zirve artık Fenerbahçe'nin

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılıların, 150 milyon euro olan piyasa değeri, 118.25 milyon euro'ya geriledi. Cimbom ilk sırayı 164.45 milyon euro'luk F.Bahçe'ye kaptırdı.

G.Saray, geçen sezonki kadrosuna göre büyük değer kaybına uğradı. Sarı-kırmızılıların Alman internet sitesi 'Transfermarkt'ın verilerine göre geçen sezonki değeri olan 150 milyon euro'dan, 118.25 milyon euro'ya geriledi. Gerçekleştirilen satışlar ve transferdeki durgunluk nedeniyle geçen sezona göre Cimbom, 32.75 milyon euro'luk bir kayıp yaşadı. Süper Lig'in 'en değerli kulübü' olan G.Saray, bu sezon bu unvanı 164.45 milyon euro ile F.Bahçe'ye kaptırdı. 2. sıradaki Beşiktaş'ın futbolcu değeri ise 121.55 milyon euro'ya çıktı. 


YÖNETİME SERT TEPKİLER VAR 
Sarı-kırmızılılar bu sezon UEFA kriterleri ve maddi sıkıntı nedeniyle 17 oyuncuyu elden çıkartırken, ya maliyeti ucuz isimlere ya da kiralama yöntemini seçti. Podolski dışında yıldız isim gelmezken, taraftarlar başkan Dursun Özbek ve yönetimi ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na ise sert tepkiler veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...