Trabzonspor'da Hurma'yı öfkelendiren fatura: 8.5 milyon TL

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da Hurma'yı öfkelendiren fatura: 8.5 milyon TL

SPOR Haberleri  / DHA

Başkan kulüplerin tekliflerine rağmen ayrılmadıkları için Trabzonspor'a maliyetleri 8.5 milyon lirayı bulacak olan 4 futbolcuyu affetmeyeceğini belirti.

4 İSİM KALDI
Trabzonspor'da transfer sezonunun bitmesinin ardından elde kalan oyuncuların şaşkınlığı yaşandı. Bordo mavili kulüp, takımda düşünülmeyen 11 isimden 7'sini satan veya kiraladı. Soner Aydoğdu, İshak Doğan, Fatih Atik ve Serdar Gürler, kendilerine gelen tekliflerin Trabzonspor'daki şartlardan iyi olmaması nedeniyle kulüpte kalmayı tercih etti.


MALİYET YÜKSEK
Pilot takım 1461 Trabzon'a gitme teklifini de reddettikleri öğrenilen bu isimlerden İshak Doğan'a 2 milyon 351 bin lira, Fatih Atik'e 1 milyon 140 bin lira, Serdar Gürler'e 1 milyon 710 bin lira, Soner Aydoğdu'ya ise 1 milyon 100 bin dolar karşılığı olan yaklaşık 3 milyon 225 bin lira ödenecek. Söz konusu 4 oyuncuya ödenmesi gereken garanti paraların toplamı, 8 milyon 425 bin lira olduğu bildirildi.


HURMA ÖFKELİ
Sportif direktör Hurma, aldıkları paralar nedeniyle kulüpte kalmayı tercih eden futbolcuların affedilmesinin ve yeniden takıma dönmelerinin mümkün olmadığını, sezon sonuna kadar takımdan ayrı olarak kendilerine verilecek antrenörle çalışacaklarını söyledi. Hurma, Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu ve her futbolcuya söz verdiği yükümlülükleri yerine getireceğini de vurguladı.


TARTIŞMAYA AÇIK
Bordo mavili camiada, oyuncuların bu tutumları tartışmaya yol açtı. Bir kesim, "Oyuncuların kendi haklarını savunmaları ve daha az kazanacakları bir anlaşmaya imza atmamaları çok doğal. Önemli olan teknik ekibin onlardan faydalanabilmesi" yorumunu yaparken karşıt görüşte olanlar ise, "Deyim yerindeyse yattıkları yerden para kazanacaklar. Bu hiç etik değil. Takımda düşünülmedikleri haftalar öncesinden kendilerine bildirildi. Gelen teklifleri değerlendirmeliydiler" ifadesini kullandı.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...