2015 FIBA Amerika Basketbol Şampiyonası 2. günün maç sonuçları

/ Kaynak: AA
2015 FIBA Amerika Basketbol Şampiyonası 2. günün maç sonuçları

SPOR Haberleri  / AA

2015 FIBA Amerika Basketbol Şampiyonası'nda ikinci gün maçları tamamlandı.

Meksika'da düzenlenen şampiyonanın ikinci gününde 4 karşılaşma oynandı.
A Grubu'nda Panama, Uruguay karşısında 78-71, Brezilya da Dominik Cumhuriyeti önünde 71-65 galip geldi. Turnuvada ikinci maçlarına çıkan Uruguay ve Brezilya ilk galibiyetlerine ulaştı.
B Grubu maçlarında Arjantin, Kanada'yı 94-87'lik skorla geçti. Porto Riko ise Küba'yı 91-61 mağlup etti. Porto Riko'nun ilk galibiyetini aldığı grupta, Arjantin 2'de 2 yapma başarısı gösterdi.
Kuzey, Orta ve Güney Amerika ile Karayipler ülkelerinin katıldığı FIBA Amerika Basketbol Şampiyonası'nda ilk tur gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar ikinci tura yükselecek. İkinci tur gruplarında ilk 2 sırada yer alan ekipler de adlarını yarı finale yazdıracak. Finale çıkacak 2 ülke, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkı elde edecek. Şampiyonada 3'üncü, 4'üncü ve 5'inci sırayı alan ekipler ise olimpiyatlar için eleme maçları oynama şansı yakalayacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...