Şenol Güneş'e ağır gönderme!

Şenol Güneş'e ağır gönderme!

SPOR Haberleri

Bölükbaşı, "Bursaspor'un milli takıma giden oyuncusu yoktu benden önce. 'Şenol Güneş' diyecekler. Şenol hocaya ben müdahale ettim de oldu" dedi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kulüp  divan kurulu toplantısında konuşan Bölükbaşı, Bursaspor'daki 1,5 yıllık başkanlık  döneminde iş yerine gitmediğini, ailesiyle görüşemediğini anlatarak, "Geldiğimde  borç tavan yapmıştı, çekmeceler icra kağıtlarıyla doluydu. Allah'a şükür  rahatlattık. Bursaspor'un milli takıma giden oyuncusu yoktu benden önce. 'Şenol  Güneş' diyecekler. Şenol hocaya ben müdahale ettim de oldu. Neyse daha fazla  konuşmayayım, cevap vermeye kalkar. İsterse versin" ifadelerini kullandı.


Bölükbaşı, Şenol Güneş'in takımdan ayrılması ve diğer oyuncuların  satılmasına ilişkin ısrarlı sorulara, "Ben Şenol Güneş'in kupa maçı öncesi  görüştüğünü biliyorum, giden futbolcuların da görüştüğünü biliyorum" şeklinde  cevap verdi.


Toplantıda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de divan  kurulu üyelerine hitap etti. Başkan Altepe, yeni yapılan stada övgüler  yağdırarak, "Dün Beşiktaş'ın stadının yanından geçtim. İki stat arasında dünya  kadar fark var" değerlendirmesinde bulundu.


Yeni stadın, kulübe büyük bir gelir kapısı açacağını aktaran Altepe,  "Bu stat Bursaspor için başlı başına bir gelir kaynağı. Stat ismi var,  satılabilir. 90 kapı var, buralardan gelir elde edilebilir. Ayrıca stadı parayla  gezdirilecek. Avrupa'da demode olmuş statları bile parayla gezdiriyorlar" diye  konuştu.


Altepe, yeni stadın Spor Toto Süper Ligi'nin 6. haftasında 28 Eylül'de  Eskişehirspor ile oynanacak maça hazır hale geleceğini, daha önce stat için  "tanıtım gecesi" düzenleyeceklerini, A Milli Takım'ın 13 Ekim'de İzlanda ile  yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki karşılaşmanın da  Bursa'da oynanacağını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...