Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolunay Kafkas 'Ligde kimin kimi yeneceği belli değil'

/ Kaynak: DHA
Tolunay Kafkas 'Ligde kimin kimi yeneceği belli değil'

SPOR Haberleri  / DHA

Kayserispor teknik direktörleri milli maçlar nedeniyle verilen aranın sarı kırmızılı takımda uyumu açısından önemli olduğunu söyledi.

Kayserispor'un, milli maçlardan sonra yeniden start alacak Süper ligde Trabzonsporla oynayacağı karşılaşmaya galibiyet arzusuyla hazırlandığını belirten Kafkas, şunları söyledi:
"Milli maçlara verilen ara nedeniyle toparlandık. Çift antrenman yaparak, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Cumartesi günü kendi tesislerimizde PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Pazar günü ter antrenmanı, daha sonra rutin şekilde, kendi saha ve seyircimiz önündeki Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüreceğiz. Bu boşluğu iyi değerlendireceğiz. İyi bir yoldayız, iyi hazırlanacağız. Umarım daha gelişiriz daha iyi oynamaya çalışırız. Lig başladığı günden bu yana ilk kez seyircimizle buluşacağız. Bu bizim için önemli. Torku Konyaspor maçını TFF'nin verdiği ceza nedeniyle seyircisiz oynadık. Taraftarlarımız bizi bu karşılaşmada coşkuyla desteklesin." 


TRANSFERLERDEN UMUTLUYUM
Kafkas, sarı kırmızılı ekibin transferin son ününde yaptığı takviyelerle ilgili olarak" Bazı , mevkilerde alternatifimiz yoktu, noksanlarımız vardı. O nedenle yaptığımız transferlerden oldukça umutluyum. Özellikle ,Yakubu İngiltere Premier ligde önemli bir oyuncuydu. Bize katkı sağlarsa çok daha iyi yerlere geliriz ''diye konuştu. Kendisinin de Trabzonspor'da futbol oynadığının, teknik direktörlük yaptığının hatırlatılması üzerine sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Tolunay Kafkas, şunları söyledi:


"HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜCÜMÜZ VAR"
"Trabzonspor maçı kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanıp, bu karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Bizim için önemli olan, tek düşüncemiz kazanmak. Elbette, Trabzonspor flaş transferlerle şampiyonluğun önemli adaylarından biri. Kayserispor olarak rakibimizden çok bizim ne yapacağımız çok daha önemli. Doğru stratejiyle, kazanma azmiyle, doğru oyunla isteğimizin en üst düzeyde olmasıyla bu maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Kolay bir maç değil. Zorluk derecesi oldukça fazla. Ama, Osmanlıspor, Torku Konyaspor ve Mersin İdmanyurdu maçları da kolay değildi. Ligde kimin kimi yeneceği belli değil. Her maça puan veya puanlar almaya çıkıyoruz. Buna da gücümüz var."


MİLLİLERİMİZ ŞANSIMIZI DAHA DA ARTIRIR
Kafkas, A milli takımın bu gün Konya'da oynayacağı Letonya maçıyla ilgili olarak da "Milli takımların A milli takım hariç, her kademesinde görev aldım. Milli takımın bu gece en büyük taraftarı benim. Onları gönülden destekliyorum. Umarım kazanırlar, şansımızı daha da artırırlar. Milli takıma başarılar dilerim" dedi.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...