HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Letonya hocası maçı değerlendirdi

Letonya hocası maçı değerlendirdi
Letonya, Pahars, Haber

SPOR Haberleri

Letonya Teknik Direktörü Marians Pahars, Türkiye beraberliği sonucu açıklamalarda bulundu

Letonya Teknik Direktörü Marians Pahars, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 1-1 berabere kaldıkları Türkiye maçında, futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek, "Türkiye'den, takımım ve kendi adıma mutlu ayrılıyoruz" dedi.
Pahars, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Türkiye ile berabere kalmalarının takımı adına çok iyi bir netice olduğunu ifade etti. Maçta Türkiye'nin çok fazla gol pozisyonu bulduğunu kaydeden genç teknik adam, Türkiye'nin 90 dakika boyunca baskı kurduğunu ve oyun planlarını buna göre yaptıklarını dile getirdi.
Pahars, takımının performansından memnun olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
"Türkiye, kaliteli ve yetenekli oyunculardan oluşuyor. Oyuncularıma soyunma odasında 'Bugün çok üst düzey bir takıma karşı berabere kaldınız, bundan dolayı gururlanmanız gerekiyor' dedim. Bu maçta her şey vardı. Kaçan pozisyonlar, ikili mücadeleler... Oyuncu değişikliğimiz sonrası attığımız gole çok sevindik. Türkiye'den, takımım ve kendi adıma mutlu ayrılıyoruz."
Gruptaki takımların Avrupa Şampiyonası finallerine katılma şansını da değerlendiren Pahars, "İzlanda yüzde 100 çıkacak gibi görünüyor. İkinci sırada da Çek Cumhuriyeti olabilir. Geriye üçüncülük mücadelesi kalıyor. Hollanda ve Türkiye arasında çekişme yaşanacak. Pazar günü oynanacak maçta da bu belli olacak" şeklinde konuştu.
Müsabaka sırasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile aralarında geçen tartışmanın sorulması üzerine ise Pahars, oyun içerisinde bu tarz pozisyonların olabileceğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...