Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önder Özen: Fatih Terim'in dokunulmazlığı var

Önder Özen: Fatih Terim'in dokunulmazlığı var

SPOR Haberleri

Yorumcu Önder Özen, sürpriz Letonya beraberliği sonrası oyuncuları eleştirdi.

NTV Spor yorumcusu Önder Özen, A Milli Futbol Takımımız'ın Letonya ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.


Özen, "Fatih hoca dokunulmazlığı olan teknik adamların başında geliyor Türkiye'de. Doğal olarak da insanlar şöyle bir düşünceye kapılabilir, 'milli takımın başında başka bir hoca olsaydı bizim yaptığımız bu program bu tempoda gider miydi' sorusu gelebilir.


Özen'in bu sözlerine, Güntekin Onay, "Teknik direktörü paramparça ederler miydi der izleyici" sözleriyle destek verdi.


"BU MAÇ ANTRENÖR ÜZERİNDEN GİTMEZ"
Önder Özen, sözlerine şöyle devam etti:
"Gidelim Konya'ya, dönelim 77. dakikaya, 1-0 öndeyiz, Letonya santra yapıyor. Terim'in kerara gelip isteyeceği tek şey pastır" dedi. O an itibariyle oyuncu değişikliği hakkımızın da kalmadığını hatırlatan Özen "Arda'yı da sayarsak orta saha özellikli 5 tane adam var sahada. O 5 tane adam oynar artık bir şekilde. Kullanır sahanın boşluklarını. Bu maç artık teknik adam üzerinden gitmez, futbocu üzerinden gider."




"O AN HANGİ ANTRENÖRE SORSANIZ 'PAS YAPILMALI' DER"
Güntekin Onay'ın "7 maçlık serüven gider belki bu maç gitmez" sözlerine de destek veren Özen "Gider. İlk İzlanda maçı gider. Ama bu maç antrenör üzerinden gitmez. Ne söyleyecek antrenör. Ligde 18 tane teknik adam var. Maçın o anında ne yapılması gerektiği sorulsa, hepsi de 'pas' der. O sebeple bu maç oyuncu üstünden gider" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...