İstanbul'da karate şöleni

/ Kaynak: AA
İstanbul'da karate şöleni

SPOR Haberleri  / AA

Dünya Karate Federasyonu'nun üst düzey organizasyonlarından Karate 1 Premier Lig müsabakaları hafta sonunda İstanbul'da düzenlenecek.

Beşinci kez İstanbul'un ev sahipliğinde yapılacak turnuva, Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde iki gün sürecek. Karatenin "Şampiyonlar Ligi" olarak görülen turnuva için 47 ülkeden 533 sporcu kayıt yaptırdı.
Avustralya, Brezilya, Kanada, Çin, Ekvador, Mısır, Hong Kong ve ABD'nin de aralarında bulunduğu dünyanın dört bir yanında gelen karateciler, sadece büyükler kategorisinde yapılacak müsabakalar sonunda 12 ferdi ve 2 takım dalında dağıtılacak madalyalar için ter dökecek.
Organizasyonda geçen yıl 4 altın, 1 bronz madalya ile genel sıralamanın zirvesine çıkan Türkiye Karate Milli Takımı, bu seneki turnuvada tam kadro mücadele edecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...