Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hollanda kafilesi Konya'ya geldi

/ Kaynak: İHA
Hollanda kafilesi Konya'ya geldi

SPOR Haberleri  / İHA

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda A Milli Takım ile karşılaşacak olan Hollanda Milli Takımı, Konya'ya geldi.

Hollanda Milli Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda yarın A Milli Takım ile oynayacağı maç için Konya'ya geldi. Özel uçakla gece saatlerinde Konya Havalimanı'na gelen Hollanda kafilesini TFF yetkilileri karşıladı. Güvenlik önlemleri altında havalimanından ayrılan Hollanda kafilesinde Marco van Basten, Ruud van Nistelrooy gibi efsanevi isimlerde yer aldı. Havalimanına gelen Fenerbahçeli taraftarlar yıldız oyuncu Robin van Persie'ye yoğun ilgi göstererek tezahüratlarda bulundu. Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder de kafile yer alan isimdi. Havalimanından çıkış yapan Hollanda kafilesi konaklayacakları otele geçti. 
Hollanda A Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, yarın Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 19.15'te basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından Hollanda takımı saat 19.30'da Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yapacağı antrenmanla Türkiye maçı hazırlıklarını tamamlayacak. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...