Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Yılın Spor Adamı' ödülü o isme gitti

/ Kaynak: İHA
'Yılın Spor Adamı' ödülü o isme gitti

SPOR Haberleri  / İHA

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından yılın spor adamı seçildi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İş Adamı İlhan Cavcav'ın Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu üyeleri tarafından Türkiye genelinde Yılın Spor Adamı seçildiği açıklandı. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Serkan Hoşcan yaptığı basın açıklamasında, İlhan Cavcav'a yılın spor adamı ödülü verileceğini ifade etti. 
Hoşcan, "Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu üyelerimiz tarafından Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı ve bir dönem Kulüpler Birliği Vakfı'nın da Başkanlığını yapan Ankara'nın değerli İş Adamlarından İlhan Cavcav'ın Türk gençliğine ve Türk sporuna yapmış olduğu hizmetlerden ve katkılardan dolayı kuruluşumuz üyeleri tarafından Yılın Spor Adamı seçilmiştir" dedi. 
Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın Yılın Spor Adamı ödülünü önümüzdeki günlerde Konfederasyonun Genel Merkez yetkilileri tarafından takdim edileceği açıklandı. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...