Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder gol atarsa sevinecek mi?

Sneijder gol atarsa sevinecek mi?

SPOR Haberleri

Wesley Sneijder, Türkiye-Hollanda maçında öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Türkiye maçı öncesinde basın toplantısında konuştu. Hem Türkiye'nin hem de Hollanda'nın sürpriz sonuçlar aldığını belirten Sneijder, "Galatasaray'daki takım arkadaşlarımla bu konuyu konuşuyoruz. İki milli takım da zor bir süreçte. Milli takımlarımızı konuştuk." dedi.
Gol atarsa sevinip sevilmeyeceği sorulan Sneijder: "3 yıldır Türkiye'de yaşıyorum ve taraftarlarla iyi bir diyaloğum var. Ama buraya Hollanda için geldim. Ülkem için mücadele ediyorum. Gol atarsam sevinip sevinmeyeceğim yarın belli olur." ifadelerini kullandı.
Ligdeki son maçında Konyaspor'a karşı attığı iki golü hatırlatan Hollandalı on numara, "Konya'yı çok seviyorum. Torku Arena'da tekrar maça çıkacak olmak beni sevindirir." dedi.
VAN PERSIE OYNAYACAK MI?
Teknik direktör Danny Blind ise "Grupta bu durumda olmamız bizim için de sürpriz oldu. Beklediğimizden daha düşük bir performansımız var ve devam ediyor." dedi ve gelen soru üzerine "Van Persie yarın sağ kanatta görev almayacak." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...