Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vitor Pereira'dan beklenmedik karar

Vitor Pereira'dan beklenmedik karar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira, Sırp oyuncuyu takıma monte ederek, Diego'yu kulübeye çekmenin planlarını yapıyor.

Fenerbahçe'de son transfer Lazar Markovic sahne almaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli takımda, Liverpool'dan kiralanan Sırp futbolcunun da kadroya girmesiyle birlikte bazı taşlar yerinden oynayacak. Markovic'e ilk 11'de yer vermeyi düşünen Teknik Direktör Vitor Pereira, sezon başından bu yana eleştirilerin odağı olan Diego Ribas'ı kulübeye çekecek.


Çift forvetli 4-4-2 dizilişinde ısrar etse de son dönemde 4-3-3 formasyonunu da deneyen Pereira, Markovic'e hem kanatlarda hem de orta sahada görev vermeyi planlıyor. 4-4-2 sistemi ile sahaya çıkıldığında sağ kanatta görev yapacak olan Sırp futbolcu, üçlü orta sahaya dönüldüğünde ise Fernandao'nun arkasında yer alacak.


DEFANSİF BEKLENTİ


Portekizli teknik adam, Lazar Markovic'in sergileyeceği performansa göre iskelet kadroyu oluşturmayı hedefliyor. Diego'nun hırsından ve iyi niyetinden çok memnun olsa da Brezilyalı futbolcudan defansif anlamda istediği katkıyı alamayan Pereira bu sorunu Markovic'le çözmek istiyor. Deneyimli hocanın, Markovic'i zaman zaman kanatlarda maça göre de forvet arkasında kullanacağı ifade edildi.


Pereira'nın sistem ne olursa olsun vazgeçemeyeceği isimler ise Nani, Van Persie ve Fernandao olacak. Büyük umutlarla kadroya katılan bu üç futbolcu, sakatlık ve ceza durumları dışında ilk 11'deki yerlerini koruyacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...