İşte Fenerbahçe'nin İbrahimovic'e teklifi!

İşte Fenerbahçe'nin İbrahimovic'e teklifi!

SPOR Haberleri

Paris Saint Germain'de 14 milyon Euro kazanan İbrahimovic gelecek sezon serbest kalacak.

Fenerbahçe seneye yaşı da 35'e girecek olan İsveçli yıldıza Van Persie'ye yakın şartlarda sözleşme imzalattırmak istiyor... 
Fenerbahçe gelecek sezon İbrahimovic'i renklerine katmak için plan yapıyor... Sarı-Lacivertliler gelecek sezon serbest kalacak ve yaşı 35'e gelecek olan İbrahimovic'le 1+1 yıllık sözleşme yapmak istiyor. 
Fenerbahçe Yönetimi, Paris Saint Germain'le 2012 yılında sözleşme yapan ve o dönem yıllık 14 milyon Euro'luk sözleşme yapan İbrahimovic'i gelecek sezon hem bonservis ücreti olmadan hem de daha makul fiyatlara transferini gerçekleştirmek amacında... 
İşte Fenerbahçe'nin Zlatan planı! Van Persie'ye maç başı ücretleriyle birlikte yaklaşık 5 milyon Euro ödeyen Fenerbahçe İbrahimovic'i de buna yakın rakamlara bitirmek amacında. 1+1 yıllıksözleşme yapmak isteyen Fenerbahçe'nin İbrahimovic'i ikna etmek için 5 milyon Euro da imza parası verebileceği ifade edildi. 
35 yaşındaki bir futbolcuya bu şartlarda sözleşme yapılıp yapılmaması gerektiği bazı yöneticilerin kafasında soru işaretleri bıraksa da bahsedilen ismin İbrahimovic olması ve yıldız oyuncunun hala çok diri, zinde ve formda olması nedeniyle İbrahimovic'in transferini Başkan Yıldırım çok istiyor. 


"FENERBAHÇE'NİN PARASI VAR" 
Fenerbahçe'nin maddi açıdan hiçbir sıkıntısı olmadığını her fırsatta dile getiren Aziz Yıldırım bu transfer için tüm olanakları seferber edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...