Mersin ile Adana arasında 8 gollü düello

Mersin ile Adana arasında 8 gollü düello

SPOR Haberleri

Mersin İdmanyurdu, hazırlık maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile 4-4 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Mersin İdmanyurdu, milli takım maçları için verilen arada, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda Adanaspor'u ağırladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Mersin ekibi 25. dakikada Oktay Delibalta'nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra hızlı ataklarla maça ortak olmaya çalışan konuk ekip, 33. dakikada Magaye Gueye'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi. Öne geçmek için yeniden bastıran Mersin İdmanyurdu, Oktay Delibalta'nın 40. dakikadaki golüyle 2-1 öne geçerken, Adanaspor, 45. dakikada Ergin Keleş'in penaltıdan kaydettiği golle ilk yarının skorunu belirledi: 2-2

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Mersin İdmanyurdu, 48. dakikada Welliton'un topu ağlara göndermesiyle 3-2 öne geçti, Adanaspor da 63. dakikada yine Ergin Keleş'in golüyle skoru 3-3'e getirdi.

Ev sahibi ekip, Welliton'un 74. dakikada şık aşırtma golüyle yeniden öne geçse de, Adana ekibinde Ergin Keleş 82. dakikada, kendisinin 3'üncü, takımının da 4. golünü kaydederek skoru 4-4 yaptı.

Karşılaşma 4-4'lük beraberlikle tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...