Pereira milli arada boş durmuyor

Pereira milli arada boş durmuyor

SPOR Haberleri

Oyuncularının milli maçlarını izleyen Fenerbahçe teknik direktörü, ekibiyle görüntülü analiz yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, milli takım arasında boş durmuyor. Başta Ay-yıldızlı ekibimiz olmak üzere, milli takımlarda bulunan tüm oyuncularının maçlarını izleyen Portekizli teknik adam, bu maçlardaki oyuncu performanslarını ekibiyle Samandıra'da görüntülü olarak analiz ediyor. Oyuncuların performans verilerini dosya haline getiren Pereira, milli takım dönüşünde tüm oyuncularıyla tek tek görüşecek. Bu görüşmelerde milli performanslar konusunda oyuncularıyla analizler yapacak olan teknik adam, talebelerine eksiklerine göre özel programlar verecek. Vitor Pereira'nın özellikle Ozan'ın Letonya maçındaki performansını beğendiği öğrenildi. Maça sağ bekte başlayan ve orta alanda bitiren Ozan'ın devamlılığından bir hayli memnun kalan Pereira'nın yeni dönemde genç oyuncuya daha fazla şans vermeyi düşündüğü öğrenildi. 

MARKOVİC HAZIR KITA

Liverpool teknik heyetinden durumu hakkında bilgi alınan Sırp oyuncunun, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiği haberi F.Bahçe'de memnuniyetle karşılandı.

Tam hazır olmadığı için Robin van Persie'den henüz istediği verimi alamayan Fenerbahçe, Markovic'te de aynı sıkıntı yaşamamak için Liverpool teknik heyetinin bilgisine başvurdu. İngiltere'den gelen bilgiler, Sırp oyuncunun iyi bir kamp dönemi geçirdiği ve şu an oynamaya hazır olduğu yönündeydi. Sarılacivertli takımın teknik patrronu Pereira, Markovic'in verilerine de ulaşırken genç oyuncunun kısa sürede takıma katılabileceği yönündeki göstergeler Fenerbahçe'nin yüzünü güldürdü.

YILDIZDA GENÇLİK KRİTERİ

Robin van Persie ve Luis Nani gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe yönetimi, bundan sonraki dönemde transfere yaş kriteri getirecek. Yaşı yüksek oyuncular, büyük yıldız statüsünde olsa da alınmayacak. Daha çok uzun yıllar takıma katkı sağlayabilecek isimlerin üzerinde durulacak.

BRUNO ALVES BİLMECESİ

Fenerbahçe'nin Portekizli stoperi Bruno Alves'in eski sakatlığnı ın bulunduğu bölgede ağrı hissettiği gerekçesiyle milli takımdan çıkarıldığı iddia edilmişti. Ancak konuyla ilgili Fenerbahçe kulübüne herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Alves'in yarın akşam saat 17:00'deki antrenman saatinde Samandıra'da olacağı, yapılacak kontroller sonrası durumunun netlik kazanacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...