Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TFF, FB ve GS'den ortak mesaj

/ Kaynak: AA
TFF, FB ve GS'den ortak mesaj

SPOR Haberleri  / AA

TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, Hakkari'deki terör saldırısı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen askerler için internet sitelerinden başsağlığı mesajı yayımladı.
TFF'nin başsağlığı mesajında, "Acımız büyük" denilerek, şunlar kaydedildi:
"Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısı ve ardından bölgede sürdürülen operasyon sırasında çok sayıda askerimizin şehit ve yaralı olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, aileleri, sevenleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dileriz."
Fenerbahçe Kulübü'nün başsağlığı mesajında, "Hakkari'nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde teröristlerce gerçekleştirilen saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, geride bıraktıkları yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Son zamanlarda artan bu terör olaylarını bir kez daha şiddetle kınıyor, yaşanan saldırılarda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar, başta şehitlerimizin yakınları olmak üzere tüm ulusumuza ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dileriz" denildi.
Galatasaray Kulübü ise mesajında, "Galatasaray Kulübü olarak, sporcularımızın başarılarını, milli takımlarımızın zaferlerini paylaşmak; millet olarak, ülke olarak mutlulukta bir olmak arzusundayız. Ancak art arda yaşanan büyük acılar ne yazık ki buna müsaade etmiyor. Gün acıda bir olma, gün el ele vererek yaşanan bu acılara son verme günü olsun. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...