Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savunmada rekabet kızıştı

Savunmada rekabet kızıştı

SPOR Haberleri

Transferin son gününde Trabzonspor'un transfer ettiği Douglas Teixeira'nın gelişiyle defansta tatlı bir yarış yaşanmaya başlandı.

Lige verilen milli arayı Çaykur Rizespor ile hazırlık müsabakası oynayarak geçiren Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze, fazla forma şansı vermediği oyuncularının performanslarını yakından gördü. Trabzonspor'un transfer döneminin son günlerinde Dinamo Moskova'dan aldığı savunma oyuncusu Douglas Teixeira, Çaykur Rize ile oynanan hazırlık maçında bordo-mavili formayla ilk kez sahaya çıktı. Oynadığı futbolla göz dolduran Brezilyalı oyuncu teknik heyetin bu mevkide elini güçlendirdi. Sambacı gösterdiği performansla stoperde forma giyen takım arkadaşları Mustafa Yumlu, Aykut Demir ve Medjani'ye gözdağı verirken, formaya en yakın isim olduğunu göstermeye çalıştı.
Takımda yer arıyor
Öte yandan Teknik Direktör Şota, ligin 4. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynanacak maç öncesi sıkıntı yaşıyor. Oyuncuların ortaya koyduğu performanstan oldukça memnun kalan Gürcü teknik adamın, Marko Marin ve Mehmet Ekici gibi önemli silahlara yer ararken, hangi isimleri keseceği noktasında ise kafası karışık. Elindeki mevcut kadro yapısıyla iki as 11 çıkarabilecek bir yapıya sahip olan Karadeniz ekibinde yedek kulübesi de güçlenmiş oldu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...