Portekiz Arnavutluk'u işte böyle mağlup etti

/ Kaynak: AA
Portekiz Arnavutluk'u işte böyle mağlup etti

SPOR Haberleri  / AA

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri I Grubu'nda Portekiz, deplasmanda Arnavutluk'u 1-0 yendi.

Arnavutluk'un Elbasan kentindeki Elbasan Arena'da oynanan maçı İsveçli hakem Jonas Eriksson yönetti.
Maç boyunca Cristiano Ronaldo ve Luis Nani gibi yıldızlarıyla rakip kalede etkili olmaya çalışan Portekiz, aradığı golü maçın uzatma dakikalarında buldu. 90+3. dakikada, Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma'nın kullandığı köşe vuruşunda topa yükselen Miguel Veloso, kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.
Arnavutluk deplasmanında aldığı galibiyetin ardından Portekiz puanını 15'e çıkararak liderliğini sürdürürken, 11 puanda kalan Arnavutluk ise Danimarka'nın ardından üçüncü sırada yer aldı.
Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani 90 dakika sahada kalırken, golün asistini yapan Beşiktaşlı Ricardo Quaresma 65. dakikada Bernardo Silva'nın yerine oyuna dahil oldu.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir forması giyen Arnavut futbolcu Sokol Cikalleshi ise 86. dakikaya kadar sahada kaldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...