Fenerbahçe'nin inanılmaz teklifi ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin inanılmaz teklifi ortaya çıktı!

SPOR Haberleri

Yaptığı transferlerle çok güçlü bir kadro kuran Fenerbahçe, bu kadrosunu daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Fenerbahçeli yöneticiler İstanbul'a gelen Arjen Robben'in menajerleriyle bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu görüşmede Fenerbahçe'nin Arjen Robben için inanılmaz bir teklifte bulunduğu bildirildi.
Hollandalı yıldıza yıllığı 3 milyon Euro'dan 3 senelik bir teklifte bulunuldu. Bunun dışında 5 milyon Euro da imza parası teklif edildi. Önümüzdeki yıl 32 yaşında olacak olan Robben için bu son derece iyi bir teklifti. Hollandalı futbolcunun bu teklife sıcak sakacağı ifade ediliyor. Ancak iş bu kadarla da bitmiyor...
Robben'in kulübü Bayern Münih ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe'nin transferi önümüzdeki yıl olacağı için Robben'in 1 yıl daha sözleşmesi olacak. Ancak Robben takımından ayrılma düşüncesinde olduğu için Bayern'in büyük bir zorluk çıkarmayacağı hesap ediliyor.


ARJEN ROBBEN İSTANBUL'A DAVET EDİLECEK...
Robben'in bonservis ücretinin 7-8 milyon Euro civarında olacağı tahmin ediliyor. Bu arada başta sportif direktör Terraneo olmak üzere Fener yönetimi, Robben ile ilişkileri sıcak tutucak. Kendisi İstanbul'a devet edilecek. Ayrıca başta Van Persie ve Dirk Kuyt olmak üzere Hollandalı takım arkadaşlarından da Fenerbahçe için olumlu görüşler alması bekleniyor. Robben için Başkan Yıldırım da açıklama yapmış ve kendisine teklifte bulunduklarını söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...