Pereira'dan Ozan Tufan itirafı!

Pereira'dan Ozan Tufan itirafı!

SPOR Haberleri

Ozan Tufan'ı, alternatif olarak düşünen Fenerbahçe'nin hocası Pereira, genç yıldızın milli takımdaki performansı sonrası fikir değiştirdi.

Transferine yönetimin talebiyle onay veren teknik direktör Vitor Pereira, Ozan Tufan'ı alternatif olarak düşünüyordu. Ancak genç oyuncunun milli maçlardaki performansı Portekizli teknik adamı adeta mest etti, düşüncelerinin değişmesine neden oldu. 
Letonya maçında sağ bekte görev yapan, Hollanda karşısında ise asıl mevkii orta sahaya geçerek hem defansif hem de ofansif iyi işler yapan Ozan böylece formaya göz kırpmış oldu. Genç oyuncunun Kasımpaşa maçı öncesi yapılacak taktik idmanlardaki performansına göre ilk 11'de sahaya çıkma şansı yüksek görünüyor. 
Tecrübeli hocanın, Ozan'ın bu performansı sonrası ekibiyle yaptığı değerlendirmede, “Ozan'ı iyi ki almışız. Bize çok katkı verecek bir oyuncu. Yönetim bu konuda haklıymış” dediği öğrenildi.


Şener'e özel tebrik
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Milli Takım'a gönderdiği 6 oyuncusunu aradı, Hollanda zaferi için kutladı. Portekizli teknik adam özellikle Letonya ve Hollanda maçlarındaki oyunu için Şener Özbayraklı'yı özel olarak kutladı ve performansının sürmesini istedi. 
Tecrübeli teknik adam öğrencilerine özetle, “Çok zor bir maçı kolaya çevirdiniz. Hepinizi bu galibiyet nedeniyle kutluyorum. Yarın (bugün) Samandıra'da bizi zorlu bir süreç bekliyor. Hepinizden bu savaşçı yapınızı sürdürmenizi istiyorum” dedi.


'Artık lige bakıyoruz'
Teknik direktör Vitor Pereira, Kasımpaşa maçı öncesi milli takımlardan dönen diğer futbolcuları ile de konuşup, “Artık bu zorlu maçlar geride kaldı. Hedefleri olan bir takımımız, bu nedenle bunlara takılmadan işimizi yapmak zorundayız. Milli maç sonrası üzüntüler çok doğaldır. Bunları birlikte atlatıp, önümüze bakacağız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...