Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira'nın yerine Hamza Hamzaoğlu!

Pereira'nın yerine Hamza Hamzaoğlu!

SPOR Haberleri

Olymipakos'un Fenerbahçe'ye gelen Vitor Pereira'nın yerini doldurmak için ilk etapta Hamza Hamzaoğlu'nun kapısını çaldığı ortaya çıktı.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana 3 kupa birden kazandıran Hamza Hamzaoğlu sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da dikkatleri üzerine çekti. Asıl bomba ise Yunanistan'dan patladı. Fenerbahçe'ye gelen Vitor Pereira'nın görevine son veren Olympiakos'un, Marco Silva'ya teklif götürmeden önce bizzat Hamzaoğlu'nun kapısını çaldığı ve takımın başına getirmek için teklifte bulunduğu bildirildi.
Georgatos teklifine güveniyordu! 
Yunanistan'tan Novasport'un iddiasına göre bizzat İstanbul'a gelen kulübün sportif direktörü Grigoris Georgatos, Hamzaoğlu ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmede Georgatos, Yunanistan doğumlu olan genç teknik adama 3 yıllık bir sözleşme teklifi getirdi. Hamzaoğlu nezaket gereği Georgatos'un görüşme teklifini kabul etse de Yunan sportif direktör verdiği teklife çok güveniyordu. Hatta Hamzaoğlu görüşmede, "benim Galatasaray'la ilgili büyük planlarım var" dese de Georgatos, "Olsun. Teklifimiz bu. Bir hafta düşün. Kararını sonra bildirirsin" cevabı verdi.
 
Çılgın bütçe verildi! 
Galatasaray'da kazandığının yarısından fazlasına artı olarak kendisine 30 milyon Euro'luk da bir bütçe
sunuldu. Fakat Hamzaoğlu tüm bu tekliflere rağmen Galatasaray'da kalmayı tercih etti.
 
''Ben sizin mutluluğunuz için buradayım'' 
Öte yandan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, milli takımlardan dönen oyuncuların da katılmasıyla bir toplantı yaptı. Genç teknik adam bu toplantıda oyuncularına; "ben sadece burada mutlu olmanız için çalışacağım. Maç kaybedebiliriz, hiç önemli değil benim için. Biz yine kazanırız. Biz Galatasaray'ız. Önemli olan, biz bu işi yaparken keyif alalım. Keyif verelim taraftarımıza" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...