Robben yoksa galibiyet de yok!

Robben yoksa galibiyet de yok!

SPOR Haberleri

Arjen Robben'in olmadığı maçları kazanamayan Hollanda, Türkiye mağlubiyetini doğal karşıladı.

Hollanda, Türkiye karşısında aldığı yenilgiyle bir geleneği devam ettirdi. Karşılaşmaya yıldız futbolcusu Arjen Robben'den yoksun çıkan Portakalllar, Bayern Münihli futbolcuların olmadığı maçlarda puan kaybetme hastalığını sürdürdü.
EURO 2016 elemelerinde Ay-yıldızlılarla Hollanda'da oynanan ilk maçta da Robben'den yoksun olan ve 1-1 biten o karşılaşmada da puan kaybeden Portakallar, bu kez de yenilgi yüzü gördü.
 
Robben'siz 30 üstü maç gitti
Robben'in milli formayı giymeye başladığı 2003'ten bu yana sakatlığı, cezası ya da kadroya alınmaması nedeniyle kaçırdığı maçlar göz önünde bulundurulduğunda, bu maçların 14'ünü kaybeden Hollanda, 17 tanesinde ise berabere kaldı. Böyle bir tablo karşısında Türkiye karşısında hem de deplasmanda kazanmanın zaten çok zor olacağını belirten Hollandalılar, yenilginin sürpriz olmadığı yorumunu yaptı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...