Pereira: "O bizim olmalı!"

Pereira: "O bizim olmalı!"

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin hocası Pereira, milli maçlarda izleyip hayran kaldığı başarılı futbolcunun alınmasını istedi.

Bursaspor'dan Fernandao, Şener, Ozan Tufan ve Volkan Şen'i alan Fenerbahçe, yeşil-beyazlı kulübün bir başka yeteneğine kancayı taktı.Stoper konusunda sıkıntı olduğunu düşünen teknik direktör Pereira, daha önce de alınmasını istediği Serdar Aziz'in milli maçlardaki performansını görünce soluğu sportif direktör Terraneo'nun yanında aldı.Pereira "transfer sihirbazı" olarak anılan Terraneo'ya Serdar Aziz'i devre arasında F.Bahçe'de görmeyi çok istediğini söyledi.


OCAKTA KESİN GİBİ
Vitor Pereira'nın bir dediğini iki etmeyen Fenerbahçe'nin, ara transferde Serdar Aziz için harekete geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. 24 yaşındaki oyuncunun, F.Bahçe'ye transfer olan eski takım arkadaşları Fernandao, Şener, Ozan Tufan ve Volkan Şen'le sık sık görüştüğü biliniyor. Serdar Aziz sezon başında Bursasporlu bazı taraftarların tepkisiyle karşılaşınca yönetime başvurarak, "Ayrılmak istiyorum" demiş, ancak daha sonra ikna edilerek takımda kalması sağlanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...