Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira istedi! 'Bursa'dan o yıldızı da alalım'

Pereira istedi! 'Bursa'dan o yıldızı da alalım'

SPOR Haberleri

Bursa'dan Fernandao, Şener, Ozan Tufan ve Volkan Şen'i alan Fenerbahçe, Serdar Aziz'e de kancayı taktı.

Stoper konusunda sıkıntı olduğunu düşünen teknik direktör Pereira, daha önce de alınmasını istediği Serdar Aziz'in milli maçlardaki performansını görünce soluğu sportif direktör Terraneo'nun yanında aldı. Pereira "transfer sihirbazı" olarak anılan Terraneo'ya Serdar Aziz'i devre arasında Fenerbahçe'de görmeyi çok istediğini söyledi.

Pereira'nın bir dediğini iki etmeyen Fenerbahçe'nin, ara transferde Serdar Aziz için harekete geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. 24 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe'ye transfer olan eski takım arkadaşları Fernandao, Şener, Ozan Tufan ve Volkan Şen'le sık sık görüştüğü biliniyor.

Serdar Aziz sezon başında Bursasporlu bazı taraftarların tepkisiyle karşılaşınca yönetime başvurarak, "Ayrılmak istiyorum" demiş, ancak daha sonra ikna edilerek takımda kalması sağlanmıştı.

Kaynak : Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...